top of page

Hei! Jeg er en kreativ grafisk designstudent som holder til i Oslo. Jeg brenner for branding, visuell identitet, illustrasjon, redaksjonell design og webdesign.

Barnas planter
Visuell identitet
2023
Oppgaven gikk ut på å finne et konsept som kan belyse, bevisstgjøre og engasjere en valgt målgruppe rundt temaet planteblindhet. Deretter skulle vi designe en visuell identitet for konseptet med relevante og valgfrie elementer.

Barnas planter er en plantefestival som tilbyr lærerike aktiviteter for barn i alderen 6-10 år. Festivalen arrangeres flere steder i Norge i løpet av sommerferien. Hovedformålet med denne festivalen er å skape et forhold og større bevissthet rundt planter hos barn for å unngå planteblindhet senere i livet. 
 
Vi har designet mønster til merch basert på plantefloraene myrplanter, fjellplanter og kystplanter. I tillegg til dette har vi designet et mønster av kjøttetende planter for å ha noe som appellerer spesielt til guttene. Mønstrene er delt opp i disse kategoriene for at barna skal kunne lære seg å gjenkjenne de forskjellige plantene i de ulike floraene.
 
Oppgaven ble gjennomført i samarbeid med Emilie Tran, Merethe Brattensborg og Stina Bergstø Monsen. 
INSTA KVADRAT.jpg
ID_KORT.jpg
Nyplakat_uteiplanter.jpg
festuval_banner.jpg
BANNER_BLÅBAKGRUNN.jpg
Skjermbilde 2023-04-24 kl. 13.57.54.png
Nylogo_armbånd.jpg
KJØTTETENDE.jpg
Staff t-sjorte mndre.jpg
t-skjorte_m_gul.jpg
lysblå.jpg
hatt_grønnbakgrunn.jpg
hatt.jpg
emilie_blå.jpg
Skjermbilde 2023-04-23 kl. 20.36.06.png
liten sekk myr.png
bottom of page