top of page

Hei! Jeg er en kreativ grafisk designstudent som holder til i Oslo. Jeg brenner for branding, visuell identitet, illustrasjon, redaksjonell design og webdesign.

Napoli
Visuell identitet
2022
Oppgaven gikk ut på å designe en ny visuell identitet for en fiktiv restaurant. I tillegg måtte vi finne på et navn og en passende lokasjon til restauranten. Vi tok utgangspunkt i at prosjektet hadde et ubegrenset budsjett. Den visuelle identiteten skulle inneholde både logo, profilskrifter, profilfarger og et tilleggselement (det femte designelement; f.eks. mønster eller tone of voice).

Vi fikk også beskjed om å applisere den visuelle profilen på 5–7 relevante profilbærere, slik at oppdragsgiver kan forestille seg hvordan den visuelle identiteten vil framstå. Inkluderti disse profilbærerne skulle vi designe restaurantens meny, et forslag til restaurantens fasade, skilting av restaurantens toaletter og et profilbilde til Instagram eller Facebook.

Napoli er en napolitansk restaurant med lun atmosfære og sjarmerende beliggenhet i hjertet av Grünerløkka. Konseptet er at man selv skal lage pizzaen sammen. Det skal være et perfekt sted for dates. Målgruppa er 18-25 år.

På denne måten er fokuset på matlagingen og ikke på å ha en klein formell samtale. Her får man oppleve hvordan den andre personen er i en vanlig hverdagslig setting der man lager mat, og det kan da bli lettere å bli kjent ettersom man utfører en aktivitet sammen. Det vil fremdeles være en meny der man velger hva de ønsker å lage. Deretter får de utdelt et «pizza kit» med ingredienser og utstyr de trenger.


For å ufarliggjøre datingen, ønsket jeg å ha «tone of voice» i restaurantens meny. Jeg brukte ord som passet til personlighetstrekk og væremåter i stedet for de vanlige navnene på de ulike pizzaene. Meningen var at det skulle være gøy og bittelitt på kanten, som at man f.eks. er kresen om man velger en Margherita. Da kan pizzaen hete: «den kresne». Dette kan være en slags «ice breaker» som gjør at man får noe å snakke om og at man ler sammen. Dette er for å gjøre det mindre seriøst og skummelt å dra på date. 
BELLO MOCKUP MED PIL.jpeg
BALLA MOCKUP MED PIL.jpeg
bottom of page