top of page

Om meg

Jeg er Christine Mørland Karlsen, 21 år og opprinnelig fra Arendal. Jeg flyttet til Oslo rett etter videregående for å ta en bachelor i grafisk design ved Westerdals ACT (Høyskolen Kristiania) i Oslo.
 
Interessen min for grafisk design kom da jeg hadde det som valgfag på medier og kommunikasjon på videregående i 2019. Derfor var valget enkelt da jeg skulle søke på videre studier ettersom jeg virkelig brenner for grafisk design. Jeg er nå på mitt tredje år!

På fritiden liker jeg godt å være med venner, utforske nye oppskrifter på kjøkkenet og gå turer mens jeg lytter til podcast og observerer omgivelsene som befinner seg rundt om i storbyen - alt fra arkitektur til mennesker.

IMG_2023_01_29-13_41_31_3580_88540C8E.jpg
GULLKALVEN_2.jpg

Utdanning

Medier og kommunikasjon, Sam Eyde videregående skole

August 2018 - juni 2021

Her oppnådde jeg generell studiekompetanse, og fikk ferdigheter innenfor blant annet grafisk design, film- og bilderedigering, fortellerteknikker innen tekst, lyd og bilde. I tillegg lærte jeg om utforming av budskap, uttrykk og layout, og hvordan man bruker form, farge, lys og lyd som virkemiddel. I løpet av disse tre årene ønsket jeg å fordype meg i grafisk design, og valgte derfor det som valgfag. På medier og kommunikasjon hadde vi en del livesendinger, og da stod jeg ofte for innhold av alt det grafiske materialet.

Westerdals ACT, Høyskolen Kristiania

August 2021 - dags dato

Emnene jeg har hatt på studiet til nå er blant annet markedsføring, designhistorie, historiefortellende design, interaksjonsdesign, redaksjonell design, visuell identitet, tjenestedesign, omgivelsesdesign, animasjon, designforskningsmetoder og designernes samfunnsansvar.

Ferdigheter

Jeg er en dedikert og pliktoppfyllende designer med øye for detaljer. Som grafisk designer har jeg en lidenskap for å skape estetisk tiltalende design som kommuniserer klart og effektivt til målgruppen. Jeg er svært detaljorientert og har evnen til å arbeide strukturert og holde oversikt over flere prosjekter samtidig, og sikrer at alle prosjekter leveres til rett tid og med høy kvalitet. Medstudentene mine beskriver meg som målrettet, hardtarbeidende og som en som alltid yter sitt aller beste. Ferdighetene mine er blant annet innenfor historiefortelling, illustrasjon, konseptutvikling og det å skape helhetlig design og gode uttrykk. 

Verktøy

Adobe-programmene jeg bruker er blant annet InDesign, Illustrator, AfterEffects, Adobe XD, Photoshop, Premiere Pro og Lightroom. I tillegg bruker jeg Figma, og jeg har utforsket litt i Blender.

Priser

Gullkalven 2023

Gull i åpen klasse - håndverk for prosjektet Farger og følelser

Bronse i redaksjonelt for prosjektet Farger og følelser

Diplom i illustrasjon for prosjektet Farger og følelser

Gullkalven 2022

Bronse i illustrasjon for prosjektet Karl Johan

Diplom i illustrasjon for prosjektet Tellus

IMG_6181.jpg
Gullkalven.jpg
bottom of page