top of page
alle ulike.jpg

Hei! Jeg er en kreativ grafisk designstudent som holder til i Oslo. Jeg brenner for branding, visuell identitet, illustrasjon, redaksjonell design og webdesign.

Pasta
Interaksjonsdesign
2022
Oppgaven gikk ut på å designe et nytt livsstilsmagasin på nett med valgfritt tema, der innholdet er rettet mot en bestemt målgruppe som deler samme interesser og holdninger.

Jeg løste oppgaven ved å lage nettsiden Pasta - et livsstilsmagasin som kun handler om pasta. Magasinet er både for de matinteresserte, de som vil finne nye og gode oppskrifter, og de som vil ha gode alternativer når det kommer til allergier, intoleranser eller livsstiler. Primærmålgruppen er unge voksne i alderen 20-30 år. 

Livsstilsmagasinet inneholder interessant og praktisk informasjon om pasta som er lærerikt og nyttig for brukeren.

Pasta består av oppskrifter, artikler, intervjuer og anbefalinger fra gode kokker. Oppskriftene har fokus på retter som kan tilfredsstille de som liker pasta med kjøtt og fisk & skalldyr, og ikke minst de som også foretrekker vegetar, vegan, gluten- og laktosefritt. Livsstilsmagasinet gjør det enklere å lage veldig god hjemmelagde pastaretter.

Jeg valgte å tegne de ulike pastatypene selv for hånd for å ha et mer autentisk og håndlaget uttrykk.

Alle elementer, illustrasjoner og øvrig design er egenprodusert.
skisser_pasta.jpg
Vegetar med logo stor.jpg
forside.jpg
farms.jpg
opppskrift uten topp.jpg
pasta topp.jpg
bunn.jpg
Vegetar.jpg
BÆST.jpg
artikler.jpg
klær.jpg
oppskrift bunn.jpg
pasta uten ytopp.jpg
bottom of page