top of page
blå.jpg

Hei! Jeg er en kreativ grafisk designstudent som holder til i Oslo. Jeg brenner for branding, visuell identitet, illustrasjon, redaksjonell design og webdesign.

Tellus
Redaksjonell design
2022
Oppgaven gikk ut på å designe et fiktivt populærvitenskapelig magasin der vi selv skulle definere tema og målgruppe. Ved bruk av emnebetoning, tekst og bilder som narrative virkemidler, skulle vi designe forside, innholdsside og en artikkel til magasinet. 

Det populærvitenskapelige magasinet mitt har fått navnet Tellus. Det er et illustrert vitenskapsmagasin for barn i alderen 6–12 år. Tanken bak navnet er at det skal reflektere magasinets innhold. Tellus er det vitenskapelige og latinske navnet på jorden, etter den romerske gudinnen Tellus. I tillegg passer det godt på engelsk ettersom det blir «Tell us», som handler å fortelle om noe.
 
Magasinets formål er å gjøre det spennende for barn å lese om jorda vår og alt og alle som bor her. Det vil bli 12 utgaver i året, slik at barna kan glede seg til å få magasinet i postkassen hver måned. I tillegg vil hovedartikkelen, andre artikler og tema i magasinet bli tilpasset til måneden det blir publisert i, som for eksempel slik som at hovedartikkelen min i februar-utgaven handler om isbjørner og Svalbard. 
 
Alle illustrasjonene i magasinet har jeg selv illustrert.

Dette magasinet vant pris i Gullkalven 2022 i kategorien illustrasjon.
1.jpg
3.jpg
4_ny.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
bottom of page